Ta stran, kot mnoge druge, uporablja za svoje delovanje in izboljševanje uporabniške izkušnje majhne datoteke imenovane piškotki. Če uporabljate to spletno stran, soglašate z uporabo piškotkov v skladu s tem obvestilom.

Slovenske novice

Kegljali so za dolenjski super pokal

dsp

KD Vodnjak in KK Bela krajina sta po zaključku občinskih kegljaških lig izvedla tretje medsebojno tekmovanje štirih prvouvrščenih ekip za »Dolenjski superpokal«.

Tekmovanje je potekalo v dveh delih - 16.4.2019 in 18.4.2019 so bile izvedene kvalifikacije na kegljiščih v Kanižarici in Vodnjak Novo mesto, dne 26.4.2019 pa finale na kegljišču Vodnjak Novo mesto.

Po pričakovanju so se v finale uvrstile obe prvo uvrščeni ekipi iz belokranjske in novomeške lige. Zmagala je ekipa Roletarstvo Medle iz novomeške lige, drugo mesto je osvojila ekipa BRGS, prav tako iz novomeške lige, na tretje in četrto mesto pa sta se uvrstili ekipi iz belokranjske lige Griblje in Catering Špec.

Ob tem velja omeniti, da je ekipa Roletarstvo Medle, ki je v novomeški ligi zasedla drugo mesto, v tekmovanju za »Dolenjski superpokal« za pičlih 6 kegljev premagala ekipo BRGS, sicer zmagovlca novomeške lige, belokranjski ekipi pa sta v medsebojnem rivalstvu ohranili uvrstitev iz njihove lige.

Kegljaški pozdrav.
Vesel Igor, predsednik OTS DBK

1864
21.623

Koledarček

koledarcek

koledarcek

koledarcek

 

Keglja se na lastno odgovornost!

Obvezno v čistih športnih copatih, namenjenih za dvoranski šport!