Keglja se na lastno odgovornost!

Obvezno v čistih športnih copatih, namenjenih za dvoranski šport!

Vodnjak, Brežice

Sobota, 6.1. 2018

Še teden dni nas loči do začetka pomladanskega dela državne lige. Zadnjo soboto pred ligo smo izkoristili za prijateljsko tekmo med Vodnjakom in Brežicami. Obe ekipi sta stari znanki iz medregijske lige. Lani sta bili v kvalifikacijkem turnirju za popolnitev 3. državne lige zmagovalke turnirja, Vodnjak v zahodnem delu in Brežice v vzhodnem. Kot novinke v državni ligi sta odlično odigrali jesenski del, saj pomladanski del začenjata na 3. mestu.

Sobotno prijateljsko tekmo smo odigrali v disciplini 8x120. Zmagal je vodnjak z rezultatom 8 : 2 in razliko v kegljih + 167.

V soboto 6.1.2018 smo odigrali prijateljsko doma z Brežicami.To je bila preizkušnja ekipe pred začetkom državne lige, ki se začne 13. 1.2018. Igrali smo vsaka ekipa z 8. igralci. Naša ekipa je glatko zmagala z rezultatom 8:2 in plus 167 kegljev razlike. Prvič je za našo ekipo odigral naša nova okrepitev Zoran Žibret. Rezultat kaže da smo močni in dobro pripravljeni in zdaj optimistično naprej proti cilju, ki je zastavljen kar visoko. Jože Ž

Zapisnik tekme


Rezervacije na številki

064 105 440


Aktualno

Kmalu na sporedu

Nočni turnir pod UV Svetlobo
30 lučajev na polno

Poteka

Pravkar končano

Turnir ob dnevu državnosti

 

Rezultati

 

 

koledarcek
koledarcek tekme
totalka
sportna zveza novo mesto