Keglja se na lastno odgovornost!

Obvezno v čistih športnih copatih, namenjenih za dvoranski šport!

Srobotnik Straža

Ponedeljek, 18.12. 2017

V dvokrožnem tekmovanju kegljačev Novomeške lige smo se kegljači KK Srobotnik uvrstili na drugo mesto v konkurenci 11 ekip. Na prvem mestu je ekipa Roletarstvo Medle I. Z enakim številom osvojenih točk in malo več podrtih keglov na čiščenju so bili uvrščeni pred našo ekipo. Tudi ostale ekipe v tej konkurenci imajo cilj uvrstiti se čim višje na tabeli. V spomladanskem času se bo nadaljeval hud boj za čim boljši rezultat. Najuspešnejši člani vseh ekip Novomeške lige, v organizaciji KD Voodnjak, nastopajo v 2., 3. državni ligi in v Medregijski kegljaški ligi MKL. Uspešnejši člani Srobotnika sodelujejo v tekmovalnih ekipah KD Vodnjak. Poleg tega nastopamo še v Ligi upokojencev in zastopamo DU Straža. V tej konkurenci 12 ekip smo v jesenskem delu pri vrhu razpredelnice.

V nadaljevanju nas čaka še vrsta treningov za vzdrževanje telesne in tekmovalne kondicije. Zastavili smo si cilj čim boljše uvrstitve na koncu tekmovalne sezone. To smo si zastavili tekmovalci sami s svojim trdim delom na treningih.

Naši podporniki in sponzorji, ki so prispevali sredstva in opremo in nam stali ob strani, pripomorejo takemu vzdušju.

V tem prispevku naj se zahvalim naši Občinski upravi z županom na čelu, Strehci d.o.o. in g.Mitji Salopeku za sponzoriranje oblačil ter PGD Vavta vas za izposojo kombija na udeležbi GRAND PRIX v Bački Topoli. Hvaležni smo KD Vodnjak in njihovemu vodstvu za organizacijo, vodenje in ustvarjanje take tekmovalne klime.

Člani naše nastopajoče ekipe DU Straža: Jože Lukan, Jože Barbič, Jože Klobučar, Fadil Džanković in Brane Novak. Poleg navedenih članov DU Straža, za KK Srobotnik nastopata še dve okrepitvi: Jože Zupančič in Andrej Brdnik.

Zapisal: F. Džanković


Rezervacije na številki

064 105 440


Aktualno

Kmalu na sporedu

Nočni turnir pod UV Svetlobo
30 lučajev na polno

Poteka

Pravkar končano

Turnir ob dnevu državnosti

 

Rezultati

 

 

koledarcek
koledarcek tekme
totalka
sportna zveza novo mesto