Keglja se na lastno odgovornost!

Obvezno v čistih športnih copatih, namenjenih za dvoranski šport!

Vodnjakove novoletne borbene igre

Sobota, 23.12.2017

Pozdravljeni vsi kegljači Vodnjaka in ostali. Za nami je še en krasan dan, enkratno druženje, veselo vzdušje, dobra hrana in še nekaj kozarčkov rujnega, kakor tudi kegljanje, in to, kegljanje več kot 80 kegljačev, kar je sigurno en lep rekord, ki ga je treba nekam zapisat. Ostal bo nam še en lep spomin na silvestrovanje in za to vse čestitke organizatorju, veliko hvala vsem ki ste kakor koli pomagali vse to speljat.

Vesele Božične praznike in srečno 2018
DragoD.

Prijetno druženje Vodnjakovih kegljačic in kegljačev ob zaključku sezone 2017. V soboto, 23.12.2017 se je ponovno izkazala zelo dobra organizacija KD Vodnjak z udeležbo več kot 90 kegljačic in kegljačev. Tako vzdušje je možno takrat, ko med tekmovalci, trenerji in sodniki obstaja pozitivna klima. Cilj je bil, da se druženja udeleži čim večje število tekmovalcev. Določeni so bili vodje ekip, ki so v ekipe zbrali po 10 kegljačic in kegljačev plus rezerve. Tekmovalni del se je začel z osmimi ekipami v disciplini »borbene igre«. Tokrat rezultat in uvrstitev ni bila tako pomembna. Važno je bilo druženje ob prigrizku in pijači, za kar so poskrbeli KD Vodnjak in sami udeleženci.
Kegljanje in druženje je trajalo do poznih večernih ur.


Udeležene ekipe, ki so sodelovale v kegljanju in rezultati:

# Ekipa Št. podrtih kegljev
1 VODOMEC 835
2 LIBIK 784
3 ROLETARSTVO MEDLE 739
4 BELA KRAJINA 722
5 STRAŽA PLUS 681
6 DU MALI SLATNIK 673
7 DU PODGORJE-STOPIČE 640
8 DU NOVO MESTO 613


Želimo, da bi bilo čim več takih srečanj.
Vesele praznike in srečno v letu 2018.
Fadilj Džankovič

Torek, 19.12. 2017

Kegljaško društvo Vodnjak, društvo dobrih ljudi, društvo, ki je vsak dan bolj prepoznavno v slovenskem kegljanju, organizira v soboto 23. 12.2017 tekmovanje v borbenih igrah. Sodelovalo bo 8 ekip (10 kegljačev v ekipi) iz Novega mesta, Straže, Dolenjskih toplic, Stopič, Malega Slatnika, Semiča in Primostka. Pričakujemo še kakšno presenečenje. To tekmovanje bi naj bilo druženje za silvestrovo, da še enkrat pokažemo Vodnjakarji, kaj je smisel kegljanja. V 8. ekipah bo sodelovalo 80 kegljačev . Upam, da se bomo imeli lepo, kakor smo v tej družbi tudi vajeni. Veliko kegljev v soboto in v 2018 vam želi DRAGO D.

  


Rezervacije na številki

064 105 440


Aktualno

Kmalu na sporedu

Nočni turnir pod UV Svetlobo
30 lučajev na polno

Poteka

Pravkar končano

Turnir ob dnevu državnosti

 

Rezultati

 

 

koledarcek
koledarcek tekme
totalka
sportna zveza novo mesto