Ta stran, kot mnoge druge, uporablja za svoje delovanje in izboljševanje uporabniške izkušnje majhne datoteke imenovane piškotki. Če uporabljate to spletno stran, soglašate z uporabo piškotkov v skladu s tem obvestilom.

 • Slovenske novice

  Slovenske novice

  Kegljali so za dolenjski super pokal

  dsp

  KD Vodnjak in KK Bela krajina sta po zaključku občinskih kegljaških lig izvedla tretje medsebojno tekmovanje štirih prvouvrščenih ekip za »Dolenjski superpokal«.

  Tekmovanje je potekalo v dveh delih - 16.4.2019 in 18.4.2019 so bile izvedene kvalifikacije na kegljiščih v Kanižarici in Vodnjak Novo mesto, dne 26.4.2019 pa finale na kegljišču Vodnjak Novo mesto.

  Po pričakovanju so se v finale uvrstile obe prvo uvrščeni ekipi iz belokranjske in novomeške lige. Zmagala je ekipa Roletarstvo Medle iz novomeške lige, drugo mesto je osvojila ekipa BRGS, prav tako iz novomeške lige, na tretje in četrto mesto pa sta se uvrstili ekipi iz belokranjske lige Griblje in Catering Špec.

  Ob tem velja omeniti, da je ekipa Roletarstvo Medle, ki je v novomeški ligi zasedla drugo mesto, v tekmovanju za »Dolenjski superpokal« za pičlih 6 kegljev premagala ekipo BRGS, sicer zmagovlca novomeške lige, belokranjski ekipi pa sta v medsebojnem rivalstvu ohranili uvrstitev iz njihove lige.

  Kegljaški pozdrav.
  Vesel Igor, predsednik OTS DBK

  Klikni za več
 • Slovenske novice

  Slovenske novice

  Mladi kegljači

  mladi kegljaci

  V Kegljaški zvezi Slovenije se zavedamo, da je delo z mladimi temelj za razvoj kegljanja in uspehe na tekmovalnem področju. Primer dobre prakse dela z mladimi je srečanje učencev osnovnih šol, ki sta ga pred kratkim organizirala KD Vodnjak, član OTS Dolenjske in Bele krajine ter KK Brežice, član OTS Zasavje Posavje.

  Prvi del tekmovanja je bil izveden v začetku marca na kegljišču Vodnjak v Nove mestu, drugi del pa 10. maja v Brežicah. Posamezno ekipo so sestavljali po trije tekmovalci, in sicer v kategoriji mlajši dečki in deklice ter starejši dečki in deklice. Tekmovali so v disciplini 60 metov v polno.

  Za »Vodnjakove ribice« je nastopilo 10 ekip: ena iz OŠ Šmarjeta, mešana ekipa iz OŠ Center in OŠ Šmihel, dve ekipi iz OŠ Center ter 6 ekip iz OŠ Grm, za »Brežiški stolp« pa je nastopilo 6 ekip iz OŠ Brežice. Med mlajšimi deklicami in dečki je zmagala ekipa OŠ Center I. (ekipo so sestavljale same deklice!) pred OŠ Grm I. in OŠ Brežice IV., v kategoriji strejših dečkov in deklic pa je zmaga pripadla ekipi OŠ Grm VI. (tudi v tej ekipi so bile same deklice!), drugo mesto je zasedla mešana ekipa OŠ Center in OŠ Šmihel, tretje pa OŠ Center II. Podrobnejše rezultatate si lahko ogledate na spletni strani KD Vodnjak. Kegljaški pozdrav. Igor Vesel, predsedniko OTS DBK

  Klikni za več
 • Vodnjakov piknik

  Sobota, 25 maj, igrišče vas Krka

   

  Začetek ob 16 uri.

  Prijave pri meni (TiNE 064 105 440)

  Klikni za več

1795
19494

Koledarček

koledarcek

koledarcek

koledarcek

 

Keglja se na lastno odgovornost!

Obvezno v čistih športnih copatih, namenjenih za dvoranski šport!