Vodnjakove borbene igre

Ponedeljek, 11.12. 2017

Vodnjakove kegljačice in kegljači smo se v začetku decembra udeležili tekmovanja grand prix Vojvodine na povabilo domačina in organizatorja g. Miloša Milivojević v Bački Topoli.
Kronološki zapis dogajanja na tekmovalnem delu in izven tega na trodnevnem bivanju v tem lepem vojvodinskem mestu.

Prvi dan potovanja je bil 1.12.2017. Za organizacijo prevoza udeležencev s tremi kombiji in dvema osebnima avtomobiloma je bilo dogovorjeno že prej. Istega dne smo prispeli na zbirno mesto FUNK ARENE. Za Vodnjakove kegljačice in kegljače, 33 udeleženih, so se z dobrodošlico izkazali organizatorji in v njihovem imenu g.Miloš Milivojević. Istega dne je bilo izvedeno žrebanje za naslednji tekmovalni dan. Sledila je namestitev v hotelu, počitek in na predvečer ponovni obisk FUNK ARENE. Dogodki v areni so bili zanimivi. Zasedenih je bilo vseh šest kegljaških prog. Nekateri pa so metali na dveh stezah bowlinga. Po prijetnem neobveznem druženju v areni smo se pripeljali na planirano večerjo v hotelu. Ob tradicionalnem golažu, prijetni pijači in živi glasbi smo se družili z domačini do poznih večernih ur. V spominu nam bo ostala tradicionalna gostoljubnost domačinov.
V soboto, 2.12.2017, je bil prvi dan tekmovanja za del članov po zajtrku, za drugi del članov Vodnjaka pa v popoldanskem času. Časa je bilo dovolj, zato so si eni privoščili kratek izlet v bližnja mesta in vse do Subotice. Vseeno niso zamudili navijatnja za naše v Funk areni. Naša udeležba v areni je bila najštevilčnejša. Mnogi od nas smo prvič gledali vrhunske tekmovalce iz Srbije, Madžarske in Makedonije. Metanje ob teh vrhunskih kegljačih je bilo vzpodbudno, tako da se nekaj rezultatov naših najboljših kegljačic in kegljačev lahko veselimo. Za nas ostale ostane tolažba, da je važno sodelovati in se dobro imeti. Po napornem dnevu polnem dogodkov spet hotel, večerja, druženje, čeprav je večina mislila, da je potrebno ohraniti moči za zadnji dan tekmovanja.
Tretji dan bivanja, v nedeljo 3.12.2017, je bilo drugo in zaključno tekmovanje v Funk areni. Po zajtrku smo hiteli navijat za naše VODNJAKE že ob 9.00 uri. Cilj je bil ponoviti ali izboljšati rezultat prejšnjega dne. Želja vsakega posameznika je bila izboljšati prejšnji rezultat. Nekaterim je to uspelo, drugim ne. Ostali bodo lepi in nepozabni spomini na gostitelje in oganizatorje tega tekmovanja. Uradni del tekmovanja se je zaključil ob 16.00 uri. Mnogim rezultat ni bil tako pomemben in so mislili na obljubnjeni »pasulj« za vse prisotne ter na povratek domov. Z vrnitvijo domov v poznih večernih urah smo zaključili to izredno uspešno udeležbo na tem mednarodnem tekmovanju. Sodelujoči pa izrekamo zahvalo našim voznikom, ki so nas varno pripeljali domov. Zahvaljujemo se PGD Vavta vas za izposojo kombija.
Zapisal: F. Džanković

 

Povezave:
Zapletan poveo, KK Vodnjak dominirao!

Galerija slika

Rezultati 3.12.