Srobotnik Straža

Ponedeljek, 18.12. 2017

V dvokrožnem tekmovanju kegljačev Novomeške lige smo se kegljači KK Srobotnik uvrstili na drugo mesto v konkurenci 11 ekip. Na prvem mestu je ekipa Roletarstvo Medle I. Z enakim številom osvojenih točk in malo več podrtih keglov na čiščenju so bili uvrščeni pred našo ekipo. Tudi ostale ekipe v tej konkurenci imajo cilj uvrstiti se čim višje na tabeli. V spomladanskem času se bo nadaljeval hud boj za čim boljši rezultat. Najuspešnejši člani vseh ekip Novomeške lige, v organizaciji KD Voodnjak, nastopajo v 2., 3. državni ligi in v Medregijski kegljaški ligi MKL. Uspešnejši člani Srobotnika sodelujejo v tekmovalnih ekipah KD Vodnjak. Poleg tega nastopamo še v Ligi upokojencev in zastopamo DU Straža. V tej konkurenci 12 ekip smo v jesenskem delu pri vrhu razpredelnice.

V nadaljevanju nas čaka še vrsta treningov za vzdrževanje telesne in tekmovalne kondicije. Zastavili smo si cilj čim boljše uvrstitve na koncu tekmovalne sezone. To smo si zastavili tekmovalci sami s svojim trdim delom na treningih.

Naši podporniki in sponzorji, ki so prispevali sredstva in opremo in nam stali ob strani, pripomorejo takemu vzdušju.

V tem prispevku naj se zahvalim naši Občinski upravi z županom na čelu, Strehci d.o.o. in g.Mitji Salopeku za sponzoriranje oblačil ter PGD Vavta vas za izposojo kombija na udeležbi GRAND PRIX v Bački Topoli. Hvaležni smo KD Vodnjak in njihovemu vodstvu za organizacijo, vodenje in ustvarjanje take tekmovalne klime.

Člani naše nastopajoče ekipe DU Straža: Jože Lukan, Jože Barbič, Jože Klobučar, Fadil Džanković in Brane Novak. Poleg navedenih članov DU Straža, za KK Srobotnik nastopata še dve okrepitvi: Jože Zupančič in Andrej Brdnik.

Zapisal: F. Džanković