Novička 6.12. Kegljaški izlet v Prijedor

kugl


Sebastijan Turk

Kegljaško društvo Vodnjak že tradicionalno vsako leto za svoje člane organizira izlet oziroma udeležbo na enem izmed večjih turnirjev v tujini. Dve leti zapored smo bili na turnirju v Bački Topoli, letos pa smo se odločili za turnir na novem kegljišču v Prijedorju. Odziv članov je bil ogromen, tako da smo potovali s polnim avtobusom in še z nekaj osebnimi avtomobili. Keglje smo podirali v soboto, 30.11. cel dan, in nedeljo, 1.12.2019, do 16h.

Vodstvo KK Rudar iz Prijedorja nas je sprejelo s odprtimi rokami. Pomagali so nam pri iskanju namestitve in prehrane in nam omogočili, da smo se počutili kot doma. Na izletu so se nam pridružili tudi nekateri pridruženi člani iz KK Kočevje in KK Brežice.

Rezultati moški    Rezultati Ženske

 

Rezultati, ki smo jih dosegli na turnirju so bili kot vedno za nekatere boljši, za druge slabši. Novo kegljišče pa je vsekakor omogočalo tudi doseganje boljših rezultatov. Med moškimi so bili najboljši trije Papić Marjan iz Brežic s 601 podrtim kegljem, drugi je bil Radešček Anton s 586 in tretji Zupančič Jože s 574 podrtimi keglji. Pri ženskah je bila najboljša Mohar Anita s 511 in Jerman Damjana s 502 podrtima kegljema.

Ker na kegljišču KD Vodnjak trenutno poteka 2. turnir za veliko nagrado KD Vodnjak, nam bodo kegljači iz Prijedorja obisk v veliko manjšem številu vrnili že v nedeljo, 15.12.2019.

Sebastijan Turk, KD Vodnjak

 

{gallery}kugl/zanimivo/prijedor/turnir{/gallery} {gallery}kugl/zanimivo/prijedor{/gallery}

Novičke - arhiv

Mediji

Radio Krka
lokalno
dolenjskanews
dolenjskanews
dolenjskanews