KD VODNJAK - POLETJE NA ''KUGLU''

KD VODNJAK - POLETJE NA ''KUGLU''


Damjana Jerman

V okviru poletnih aktivnosti, ki jih izvaja KD Vodnjak pod imenom »POLETJE NA KUGLU«, se velika pozornost posveča raznoliki, ne le kegljaški, športno-rekreativni dejavnosti za svoje člane ter občane ožje in širše regije vseh starostnih kategorij.

Tako smo letos, v juniju in juliju, prvič izvedli Športno rekreativni turnir v kegljanju na vrvici. Turnir je potekal v Podturnu, na kegljišču Društva upokojencev DolenjskeToplice. Vodja turnirja Jože Zupančič je zabeležil nastop enajstih ekip. Povedal je, da je bilo vzdušje na tekmah zelo dobro in seveda tudi tekmovalno, čeprav je bila večina tekmovalcev neizkušenih. Kegljišče je pokrito in v senci, tako da udeležence ni motila velika vročina. Gostitelju DU Dolenjske Toplice se zahvaljujemo za užitke na lepo vzdrževanem kegljišču in se veselimo novega druženja, tokrat na našem ''Kuglu'' v Novem mestu.

V soboto 23.07.2022 pa smo se člani KD Vodnjak že tretjič družili z blinarji iz Semiča. Na njihovem igrišču Kot pri Semiču smo se preizkusili v balinarski igri. Domačinom se zahvaljujemo za gostoljubje in prijetno športno rekreativno druženje. Dogovorili smo se, da nam bodo obisk vrnili na našem kegljišču.

 

Projekt Medobčinsko druženje, ki ga podpira tudi MO NM.

Kegljaško društvo Vodnjak in Športno rekreativno društvo Breza iz Straže že tradicionalno organizirata skupno rekreacijsko vadbo, s ciljem ohranjanja zdravja, vitalnosti, dobrega počutja, druženja, tekmovanja in zabave.

V sredo 17.08.2022 smo člani KD Vodnjak gostovali v Športnem parku Breza. V prijetnem okolju smo preživeli zabavno, veselo, sproščeno športno popoldne, na balinarskem igrišču pa seveda in manjkalo prave borbenosti.

Še naprej se bomo skupno trudili, za zdrav način življenja občanov ožje in širše regije, skupno bomo podpirali gibanje in športno udejstvovanje vseh generacij.

Gostiteljem se za gostoljublje najlepše zahvaljujemo in jih pričakujemo na našem ''kuglu''. 

KD Vodnjak

 

Keglja se na lastno odgovornost! Obvezno v
čistih športnih copatih, namenjenih za dvoranski šport!

Napovednik tekme

1.2. 10.00

 

DU Mali Slatnik ženske

DU Novo mesto

DU Liga

 

 

Kontakt

telefon  064 105 440

posta  baroncek@gmail.com

Trenirke, dresi ...

Trenirke, dresi ...