Vodnjak

ZABAVA

kugl 

Zabava je del življenja, ki nas sprošča, privablja nasmehe in nas spravlja v dobro voljo in počutje. Brez zabave tudi pri nas ne gre. Zabava je možna na več načinov. Imamo večnamenski klubski prostor, ki je zelo dobro opremljen. Člani lahko najamemo prostor in prirejamo rojstnodnevne zabave za vse starosti, lahko organiziramo kakšne druge obletnice, silvestrovanja, razne podelitve priznanj itd. Kot del zabave je lahko tudi uporaba kegljišča, pikada, kartanje itd.

Če ne veste kam se dat, pridite na kugl zabavo poiskat.

 

REKREACIJA

kugl

Rekreacija na starem a zelo dobro vzdrževanem štiristeznem kegljišču se začne vsak dan ob 8. uri. Več kot 250 članov lepo zapolni delovni dan na kegljišču. V jutranjem in dopoldanskem času keglja največ upokojencev, v sredini dneva so na vrsti mladi in šolarji, v popoldanskem in večernem času pa keglja največ delovno aktivnih ljudi, redne termine pa imajo rezervirane tudi delovne organizacije in obrtniki. Z dobro voljo in organizacijo se še vedno najde kakšen prosti termin. Začetnikom naši vaditelji radi priskočijo na pomoč s pravilnimi navodili in demonstracijami.

Če ne veste kam se dat, pridite na kugl rekreacijo poiskat.

 

VRHUNSKI ŠPORT

kugl

Kegljanje je tako moštveni kot individualni šport, pri katerem se podira keglje. Spada med dvoranske športe. Najbolj je razvit v Evropi. Ker ne spada med olimpijske športe, so tekmovanja na najvišjem nivoju svetovna in evropska prvenstva. Naši najboljši člani trenutno tekmujejo v 3. slovenski ligi, članice pa v 2. slovenski ligi. Druga moška ekipa nastopa v MKL – medregijska kegljaška liga. V vseh ligah se nahajamo med najboljšimi tremi ekipami. V KD Vodnjak imamo tudi ligo upokojencev, novomeško ligo, borbene igre, pripravljamo tradicionalne turnirje v različnih kegljaških disciplinah itd. Vsa naša tekmovanja so dobro obiskana in vedno pohvaljena kot zelo dobro organizirana.

Če ne veste kam se dat, pridite na kugl kegljat.

 

Keglja se na lastno odgovornost! Obvezno v
čistih športnih copatih, namenjenih za dvoranski šport!